Novljanske delicije

U slatko-slanom projektu Grada Novske i Razvojne agencije Grada Novske – NORA predstavljamo Vam proizvode našeg područja koje smo „odjenuli u novo ruho“.

Kreativni tim Razvojne agencije u suradnji s lokalnim proizvođačima razvio je nove načine prezentacije za 15 novih ili već postojećih proizvoda.

Dizajnirali smo naljepnice za nove proizvode kao što su pačja pašteta OPG-a Turković, mast i čvarci iz Parka prirode Lonjsko polje, jaja OPG-a Špoljarić te smo redizajnirali i pakiranja za domaću tjesteninu od durum pšenice.

Iznimno smo ponosni na dizajn cjelokupnog vizualnog identiteta za Pčelarsku udrugu „Metvica“ Novska koji obuhvaća niz naljepnica za med i razne proizvode od meda te potpuni redizajn vizualnog identiteta za OPG Čutić koji se bavi proizvodnjom lješnjaka i raznovrsnih pripravaka od istog. Također, veliko povjerenje nam je poklonila i Vinarija Tomac kojoj smo omogućili sasvim novi način predstavljanja u javnosti promijenivši izgled butelje uz redizajn naljepnica za butelje, logotip, izlog vinarije te način prodaje.

Ovim projektom objedinili smo naša obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja već imaju reprezentativan proizvod po kvaliteti i koja prepoznaju važnost dizajniranog i brendiranog proizvoda. Na ovaj način doprinijeli smo porastu vrijednosti proizvoda, stvaranju prepoznatljivog imena i izgleda te kroz određeno vrijeme i porast prodaje.

Iako su kupci već upoznati s kvalitetom naših proizvoda, došlo je vrijeme da ove domaće proizvode predstavimo na atraktivan i zanimljiv način, a zajedničkim radom Grada, Agencije i OPG-a pokazujemo Novsku kakvu ju mi vidimo – otvorenu za nove ideje.

Vino

VINARIJA TOMAC
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam