Novljanske delicije

U slatko-slanom projektu Grada Novske i Razvojne agencije Grada Novske – NORA predstavljamo Vam proizvode našeg područja koje smo „odjenuli u novo ruho“.

Kreativni tim Razvojne agencije u suradnji s lokalnim proizvođačima razvio je nove načine prezentacije za 15 novih ili već postojećih proizvoda.

Dizajnirali smo naljepnice za nove proizvode kao što su pačja pašteta OPG-a Turković, mast i čvarci iz Parka prirode Lonjsko polje, jaja OPG-a Špoljarić te smo redizajnirali i pakiranja za domaću tjesteninu od durum pšenice.

Iznimno smo ponosni na dizajn cjelokupnog vizualnog identiteta za Pčelarsku udrugu „Metvica“ Novska koji obuhvaća niz naljepnica za med i razne proizvode od meda te potpuni redizajn vizualnog identiteta za OPG Čutić koji se bavi proizvodnjom lješnjaka i raznovrsnih pripravaka od istog. Također, veliko povjerenje nam je poklonila i Vinarija Tomac kojoj smo omogućili sasvim novi način predstavljanja u javnosti promijenivši izgled butelje uz redizajn naljepnica za butelje, logotip, izlog vinarije te način prodaje.

Ovim projektom objedinili smo naša obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja već imaju reprezentativan proizvod po kvaliteti i koja prepoznaju važnost dizajniranog i brendiranog proizvoda. Na ovaj način doprinijeli smo porastu vrijednosti proizvoda, stvaranju prepoznatljivog imena i izgleda te kroz određeno vrijeme i porast prodaje.

Iako su kupci već upoznati s kvalitetom naših proizvoda, došlo je vrijeme da ove domaće proizvode predstavimo na atraktivan i zanimljiv način, a zajedničkim radom Grada, Agencije i OPG-a uz malo kulinarske čarolije Josipe Dragojević iz obrta Josipa catering i slastice pokazujemo Novsku kakvu ju mi vidimo – otvorenu za nove ideje.

Liker od lješnjaka

OPG ČUTIĆ

Vino

VINARIJA TOMAC

Sok od aronije

Braniteljska poljoprivredna zadruga Trešnja Novska

Kremasti namaz od meda

OPG Dubravko Kujundžić

Kremasti namaz od meda

OPG Dubravko Kujundžić

Med

PČELARSKA UDRUGA „METVICA“ NOVSKA

Med s dodatkom

PČELARSKA UDRUGA „METVICA“ NOVSKA

Suhomesnati proizvodi

KRIŽANIĆ, obrt za proizvodnju suhomesnatih proizvoda

Mast Turopoljske svinje

LONJSKO POLJE

Jaja

OPG ŠPOLJARIĆ

Lješnjak

OPG ČUTIĆ

Tjestenina

DURUM TJESTENINE

Pačja pašteta

OPG TURKOVIĆ

Josipa, obrt za proizvodnju slastica i catering

Josipa, obrt za proizvodnju slastica i catering

Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam