INFO DANI o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2021. godini

09.03.2021

Ured za udruge u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2021. godini.

Info dani 2021. zbog epidemiološke situacije održat će se u potpunosti online, putem video prijenosa na YouTube kanalu Ureda za udruge 11. i 12. ožujka 2021. godine.

Info dani će se prenositi i uživo putem You Tube kanala kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih. Za praćenje Info dana putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani u realnom vremenu moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam