Izvozne radionice ????. ?? ??????????? ?????̌??-????????̌?? ?̌???????

02.02.2023
????? je domaćin ??????? ????????? ????. ?? ??????????? ?????̌??-????????̌?? ?̌???????, koja će se održati u ???????, ?. ??????̌?, ????. ?????? ? ??????????????? ???? ? ?? ?. ???? ?????, ??????̌?? ????? ??, ????? ? ??????? ?? ?-?? ????.
Organizatori radionice su ???????????? ???????????? ? ????̌???? ??????? uz suorganizaciju HAMAG-BICRO, a sudjelovanje na istoj je besplatno.
Izvozna radionica je namijenjena svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, odnosno MSP iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – ???? ? ???̌?? ????????, ???? ??????́? ????????, ???? ? ???? ?? ????????????
Na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja Sisačko-moslavačke županije i to upravo tvrtke ??????? ???????? ?.?.?. od strane osnivača i direktora g. Matta Darka Sertica.
Predavanja će održati stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Carinske uprave, Hamag Bicro, HBOR Grupe te udruge Hrvatski izvoznici.
Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, molimo da sudjelovanje (ime i prezime, funkcija/radno mjesto, naziv i djelatnost tvrtke, kontakt telefon) prijavite do 6. veljače 2023. godine na ??????@??????.??.
< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam