J A V N I P 0 Z I V za dodjelu potpore male vrijednosti temeljem Programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Grada Novske za 2022. godinu za Mjeru 2., podmjeru 2.1.

26.08.2022

Javni poziv raspisuje se za Mjeru 2., podmjeru 2.1. Potpore za poduzetnike — početnike s ostvarenom potporom hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Prihvatljivi korisnici: Mikro, mala i srednja poduzeća, obrti koji su registrirani na području Grada Novske i posluju manje od godinu dana od trenutka objave Javnog poziva i koji imaju potpisan ugovor s HZZ-om za njihovu mjeru Potpore za samozapošljavanje. Korisnik sredstava mora imati prijavljeno prebivalište ili boravište na području Grada Novske.

Prihvatljive aktivnosti: Financijska potpora za poduzetnike početnike s pozitivnim mišljenjem HZZ-a

Prihvatljivi troškovi: Prihvatljiva je kupnja opreme, alata i dr. za obavljanje djelatnosti (pretežite), nove informatičke opreme, licenciranih  IT programa, uređenje i opremanje poslovnog prostora, itd. Prihvatljiv trošak je i kupnja repromaterijala za obavljanje djelatnosti, ali u maksimalnom  iznosu od 10% dane potpore. Svi troškovi moraju biti usko vezani za pokretanje poslovanja i obavljanje registrirane pretežite djelatnosti.

Intenzitet potpore: Potpora Grada može iznositi do maksimalno 20.000,00 kn po korisniku (pravnoj osobi).

Iznimno korisnik u suvlasništvu dvije ili više osoba (gdje je svaka osoba ili nekoliko njih ostvarila mjeru HZZ-a za samozapošljavanje i u kumulativu prelaze 100.000,00 kn) može od Grada Novska dobiti dodatni financijski iznos od maksimalno 10.000,00 kn (za tu pravnu osobu).

Rok za dostavljanje Prijava/Zahtjeva je do 30. 09.2022. godine.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam