J A V N I P 0 Z I V za dodjelu potpore male vrijednosti temeljem Programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Grada Novske za 2022. godinu za Mjeru 2., podmjeru 2.3.

26.08.2022

Javni poziv raspisuje se za Mjeru 2., podmjeru 2.3. Potpore za poduzetnike-početnike „Biram Novsku“

 Cilj Javnog poziva je kroz  sufinanciranje troškova ulaganja u pokretanje i razvoj mikro, malih i srednjih poduzetnika i obrtnika pokretanje otvaranja novih subjekata.

Prihvatljivi korisnici: Gospodarski subjekti (Mikro, mala i srednja poduzeća i obrti) koji su registrirani na području Grada Novske i posluju manje od godinu dana od trenutka objave Javnog poziva i koji imaju potpisan ugovor s HZZ-om za podmjeru  Potpore za  za samozapošljavanje Mobilnost radne snage- Biram Hrvatsku. Korisnik sredstava mora imati prijavljeno prebivalište ili boravište na području Grada Novske.

Prihvatljive aktivnosti: Financijska potpora za poduzetnike početnike koji imaju potpisan ugovor s HZZ-om za podmjeru potpore za samozapošljavanje Mobilnost radne snage- Biram Hrvatsku.

Prihvatljivi troškovi: Prihvatljiva je kupnja opreme, alata i dr. za obavljanje djelatnosti (pretežite), nove informatičke opreme, licenciranih  IT programa, uređenje i opremanje poslovnog prostora, itd. Prihvatljiv trošak je i kupnja repromaterijala za obavljanje djelatnosti, ali u maksimalnom  iznosu od 10% dane potpore. Svi troškovi moraju biti usko vezani za pokretanje poslovanja i obavljanje registrirane     djelatnosti. Trošak kupnje mobitela nije prihvatljiv trošak.

Intenzitet potpore: 20.000,00 kn po korisniku (pravnoj osobi).

 

Rok za dostavljanje Prijava/Zahtjeva je do 30. 09.2022. godine

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam