Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava za projekte i programe u području civilnog društva u 2023. godini

04.01.2023

Grad Sisak objavio je Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava za projekte i programe u području civilnog društva u 2023. godini kojim se pozivaju udruge koje su programski usmjerene na rad u područjima ovog natječaja:

  1. Područje 1 – razvoj civilnog društva
  2. Područje 2 – rad s djecom, aktivnosti mladih i za mlade
  3. Područje 3 – promicanje i očuvanje vrijednosti Domovinskog rata

Prijavu projekata/programa na Natječaj može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga, koja je programski usmjerena na rad u području razvoja civilnog društva, na rad s djecom, na aktivnosti mladih i za mlade te na promicanje i očuvanje vrijednosti Domovinskog rata što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu udruge, koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija i koja je uredno ispunila obveze iz svih prethodno sklopljenih ugovora o financiranju s Gradom Siskom te svim drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Prije potpisa ugovora udruga će morati priložiti dokaze da se protiv odgovorne osobe u udruzi i voditelja projekta ne vodi kazneni postupak, te da udruga ima podmirene sve doprinose i plaćen porez.

Ukupno planirana vrijednost natječaja je 34.508,00 EUR.

Za financiranje Prioritetnih područja 1 i 2 ovog natječaja planiran je iznos od 15.927,00 EUR.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu/programu je 130,00 EUR, a najveći iznos po pojedinom projektu/programu je 6.640,00 EUR.

Za financiranje Prioritetnog područja 3 ovog natječaja planiran je iznos od 18.581,00 EUR.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu/programu je 130,00 EUR, a najveći iznos po pojedinom projektu/programu je 6.640,00 EUR.

Rok za podnošenje prijedloga projekata/programa je do 31.1.2023.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam