Javni poziv-Prilagodba informacijskih sustava javnog sektora

09.11.2022

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za financiranje projekta prilagodbe informacijskih sustava tijela javnog sektora portalu otvorenih podataka (open data) UP.04.1.1.19.0001.

Dodijeljena sredstva su bespovratna i namjenska, a usmjerena su na financiranje unaprjeđenja postojećih informacijskih sustava javnog sektora kako bi se olakšala i ubrzala priprema i objava skupova otvorenih podataka (osobito vrijednih i visokovrijednih) u strojno čitljivom obliku sukladno standardima za minimalno 8 (osam) tijela državne i javne vlasti na Portalu otvorenih podataka.

Pravo podnošenja prijave za dodjelu sredstava financiranja imaju sva tijela javne vlasti koji su obveznici primjene Zakona o pravu na pristup informacijama.

Predloženi skupovi podataka Prijavitelja su skupovi podatka čije popise tijela objavljuju sukladno članku 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15, 69/22).

Javni poziv otvoren je do 30. studenoga 2022. godine.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam