Javni poziv Vjerskim zajednicama za predlaganje projekata obnove, dovršetka izgradnje te opremanja sakralnih i drugih vjerskih objekata na području Grada Novske

13.10.2022

Grad Novska objavljuje:

Javni poziv Vjerskim zajednicama za predlaganje projekata obnove, dovršetka izgradnje te opremanja sakralnih i drugih vjerskih objekata na području Grada Novske

Predmet Javnog poziva

 Predmet ovog  Javnog poziva Vjerskim zajednicama za predlaganje projekata obnove, dovršetka izgradnje te opremanje sakralnih i drugih vjerskih objekata na području Grada Novske je prikupljanje projekata  Vjerskih zajednica kojim će se u skladu s Uredbom, Pravilnikom i ovim Javnim pozivom iz Proračuna Grada Novske za 2022. godinu financirati obnova, dovršetak izgradnje te opremanje sakralnih i drugih vjerskih objekata.

Ciljevi Javnog poziva

Cilj javnog poziva je obnova, dovršetak izgradnje te opremanje sakralnih i drugih vjerskih objekata na području Grada Novske.

Ukupna visina sredstava za financiranje projekata iz ovog Javnog poziva

Za financiranje/sufinanciranje projekata koji će se financirati temeljem  ovog Javnog poziva  u proračunu Grada Novske osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od  100.000,00 kuna.

Prihvatljivi prijavitelji
Prihvatljivi prijavitelji su isključivo Vjerske zajednice koje imaju sjedište na području Grada Novske uz uvjet da iste ispunjavaju sve odredbe i uvjete ovog Javnog poziva.

Rok  za podnošenje prijave na javni poziv
Rok za podnošenje prijave programa/projekata je 30 dana od dana objave ovog Javnog poziva na mrežnim stranicama Grada Novske – www.novska.hr.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam