Javni Poziv za dodjelu financijske podrške za smanjenje utjecaja porasta cijena energenata na pružatelje socijalnih usluga u Republici Hrvatskoj

26.04.2024

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike poziva pružatelje socijalnih usluga smještaja, organiziranog stanovanja, boravka i usluge pomoći u kući – aktivnost pripreme i dostave obroka da se u skladu s ovim Javnim Pozivom prijave za dodjelu financijske podrške za smanjenje utjecaja porasta cijena energenata na pružatelje socijalnih usluga u Republici Hrvatskoj.

Za dodjelu financijske podrške u okviru ovog Javnog Poziva planiran je iznos od 1.000.000,00 eura (slovima: jedanmilijuneura).

Navedeni iznos utrošit će se za pružatelje socijalnih usluga koji su već obuhvaćeni Odlukom o raspodjeli financijskih sredstava za provedbu Javnog Poziva za dodjelu financijske podrške za smanjenje utjecaja porasta cijena energenata na pružatelje socijalnih usluga u Republici Hrvatskoj (KLASA: 402-05/22-01/1, URBROJ: 524-07-03-01/3-23-55 od 2. kolovoza 2023.), kao i za pružatelje socijalnih usluga koji će se javiti na ovaj Javni Poziv za dodjelu financijske podrške za smanjenje utjecaja porasta cijena energenata na pružatelje socijalnih usluga u Republici Hrvatskoj.
Krajnji rok za podnošenje prijava je 10. svibnja 2024. do 15 sati.

 

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni Poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na e-mail adresu: energenti@mrosp.hr zaključno do 6. svibnja 2024. godine.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam