Javni poziv za financijsku potporu radu znanstvenih i znanstvenostručnih udruga u 2021.godini

02.06.2021

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Javni poziv za financijsku potporu radu znanstvenih i znanstvenostručnih udruga u 2021. godini.

Prihvatljivi prijavitelji su znanstvene i znanstvenostručne udruge registrirane prema Zakonu o udrugama (NN 74/14, 70/17 i 98/19) i upisane u Registar udruga Republike Hrvatske.

Znanstvenom i znanstvenostručnom udrugom smatra se dobrovoljno i registrirano udruženje znanstvenih i stručnih djelatnika osnovano radi djelovanja, promidžbe, unaprjeđenja i razvoja znanosti i struke, pružanja stručne pomoći u obrazovanju i stjecanju novog znanja iz područja znanosti za koje su osnovane te popularizacije znanosti i rezultata znanstvenih istraživanja.

U okviru ovog Javnog poziva dodjeljuje se financijska potpora u iznosu od najviše 25.000,00 kuna za sljedeće troškove:

  • obavljanje osnovne djelatnosti,
  • opremu te
  • izobrazbu i usavršavanje članova udruge.

Rok za podnošenja prijava je 08. srpnja 2021. godine, a prijave se podnose u tiskanom obliku ili elektroničkim putem u sustavu webObrasci.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam