Javni poziv za podnošenje prijava za financiranje u sklopu projekta „prilagodba informacijskih sustava tijela javnog sektora portalu otvorenih podataka (Open Data)“

17.11.2022

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za financiranje u sklopu projekta „Prilagodba informacijskih sustava tijela javnog sektora portalu otvorenih podataka (OPEN DATA)“ koji je otvoren do 30. studenoga 2022. godine.

Predmet Javnog poziva je financiranje unaprjeđenja postojećih informacijskih sustava javnog sektora kako bi se olakšala i ubrzala priprema i objava skupova otvorenih podataka (osobito vrijednih i visokovrijednih) u strojno čitljivom obliku sukladno standardima.

Ukupni raspoloživi iznos sredstava po ovom Javnom pozivu iznosi 2.955.775,00 kn s PDV-om.

Prihvatljivi korisnici su sva tijela javne vlasti koja su obveznici primjene Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15, 69/22).

Rok za dostavu prijave na Javni poziv je 30. studenoga 2022. godine

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam