Javni poziv za podnošenje Zahtjeva za dodjelu sredstva za provedbu Programa potpora primarnim poljoprivrednim proizvođačima koji koriste poljoprivredno zemljište zaštićeno kao kulturno dobro

26.10.2022

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je:

Javni poziv za podnošenje Zahtjeva za dodjelu sredstva za provedbu Programa potpora primarnim poljoprivrednim proizvođačima koji koriste poljoprivredno zemljište zaštićeno kao kulturno dobro.

Svrha Programa je primarnim poljoprivrednim proizvođačima koji koriste poljoprivredno zemljište zaštićeno kao kulturno dobro dodijeliti potporu kao kompenzaciju za smanjenu dohodovnost zbog obveze poštivanja propisa o zaštiti kulturnih dobara.

Prihvatljivi korisnici Programa su primami poljoprivredni proizvođači upisani u Upisnik poljoprivrednika, s poljoprivrednim površinama za koje je izdano Rješenje.

Za provedbo Programa u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2022. godinu i projekcijama za 2023. i 2024. godinu osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 5.000.000,00 kuna odnosno 662.690,52 eura.

Javni poziv otvoren je do 15. studenoga 2022. godine.

 

 

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam