Javni poziv za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa za 2024. godinu – prometna preventiva

26.02.2024

Planom potreba Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za 2024. godinu osigurana su sredstva u iznosu od 400.000 eura za preventivne projekte sukladno 7. točki Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa, po područjima djelovanja od točke 7.1. do točke 7.8.

OPĆI UVJETI ZA PRIJAVU:
Pravo podnošenja prijave po Pozivu imaju pravne osobe i nevladine, neprofitne organizacije te znanstvene institucije koje imaju sjedište na području Republike Hrvatske te su upisane u odgovarajuće registre i posjeduju reference.

Prijava mora biti podnesena putem Interneta te u jednom primjerku ispisana, potpisana i ovjerena sa svim obveznim prilozima i dostavljena kao što je određeno u točki V. ovog Poziva.

Prijava mora biti dostavljena najkasnije do 24. veljače 2024. godine

U prijavi se mogu zatražiti sredstva samo za poslove i djelatnosti koje se ne financiraju po posebnim propisima.

Udio sredstava koji se za realizaciju projekta traži iz sredstava Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030. može iznositi najviše do 70% ukupnog proračuna projekta.

Za realizaciju pojedinih projekata ovisno o njihovoj vrsti, odnosno teritorijalnoj obuhvaćenost projektom, predviđeni su limiti iznosa financijskih sredstava iz Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa za sufinanciranje projekata:

  1.  edukacije kandidata (sudionika) ili ciljanih skupina ovisno o broju do 66.000 eura,
  2. nabave materijalnih sredstava i određene opreme u svrhu edukacije do 27.000 eura
  3. ostalo do 6.600 eura

Prijava se obavezno podnosi putem Interneta popunjavajući odgovarajući obrazac za prijavu, koji je dostupan na adresi: https://spp.mup.hr/PrijavaProjekata

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam