Prijavite se za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu 2021.!

19.02.2021

Moraš biti korisnik mjera Programa ruralnog razvoja, a Tvoji projekti, koji mogu biti završeni ili u provedbi, moraju biti financirani sredstvima Programa!

Medijski pokrovitelj izbora je Jutarnji list, a glavni sponzor Zagrebačka banka koja će najbolje sudionike nagraditi novčanim nagradama u ukupnom iznosu od 50.000 kuna:

–          Za pobjednika/cu je osigurano 25 tisuća kuna

–          Za drugoplasiranog/u 15 tisuća kuna

–          Za trećeplasiranog/u 10 tisuća kuna

 

Za dvadeset i jednog najboljeg poljoprivrednika, zastupnica Sunčana Glavak će osigurati put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu!

Prijavnice će biti dostupne na mrežnoj stranici https://form.jotform.com/210121714286345 te na stranici zastupnice u Europskom parlamentu Sunčane Glavak

Popunjenu prijavnicu potrebno je poslati na adresu elektroničke pošte naj.poljoprivrednik@hanzamedia.hr

Najbolji mladi poljoprivrednik ili poljoprivrednica iz HRVATSKE, sudjelovat će na EUROPSKOM kongresu najboljih mladih poljoprivrednika i ući u utrku za europskog mladog poljoprivrednika

 

Tri ključne kategorije u kojima se mladi poljoprivrednici natječu su:

  1. DIGITALNI ŠAMPION U POLJOPRIVREDI (za usvajanje i širenje novih tehnologija ili inovativnih poljoprivrednih praksi),
  2. ŠAMPION EKOLOŠKE ODRŽIVOSTI U POLJOPRIVREDI (za usvajanje i primjenu najboljih praksi za očuvanje okoliša, korisnih za biološku raznolikost i očuvanje ekosustava)
  3. ŠAMPION HRANE U POLJOPRIVREDI(za plasman poljoprivrednih proizvoda na tržište ili primjenu poduzetničkih ideja u prehrambenom lancu)

 

Nagradom se odaje priznanje središnjoj ulozi mladih poljoprivrednika u ruralnim područjima i inovativnim pristupima koje oni primjenjuju u poljoprivrednoj djelatnosti!

< Povratak