Natječaj za izradu idejnog i izvedbenog rješenja vizualnog identiteta najvišeg priznanja Hrvatske obrtničke komore “Zlatne ruke”

03.03.2023

Hrvatska obrtnička komora raspisala je Natječaj za izradu idejnog i izvedbenog rješenja vizualnog identiteta najvišeg priznanja Komore naziva “Zlatne ruke”.

Svake godine Komora dodjeljuje najviše priznanje “Zlatne ruke” uglednim i časnim članovima za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva, kao i drugim fizičkim i pravnim osobama, koji su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva Hrvatske.

NA NATJEČAJ SE MOGU PRIJAVITI SVE PUNOLJETNE FIZIČKE OSOBE, DRŽAVLJANI REPUBLIKE HRVATSKE.

Natječajni rad treba sadržavati prezentaciju idejnog i izvedbenog rješenja novog dizajna vizualnog identiteta.

Idejnim rješenjem smatrat će se:
  • grafički prikaz sa slikovnim detaljima kojima se prikazuju osnovni motiv i izgled statue i plakete “Zlatne ruke“ koje simboliziraju vještinu, kreativnost, vrijedan rad obrtnika koji su svojim dugogodišnjim radom i zalaganjem dali izniman doprinos razvoju obrtništva i očuvanju obrtničke tradicije.
Izvedbenim rješenjem smatrat će se:
  • trodimenzionalni model, izvedeno idejno rješenje u čvrstom materijalu.

Radovi se predaju u digitalnom obliku na prijenosnom mediju, a moguće ih je dostaviti osobno radnim danom od 8:00 do 16:00 sati ili poštom preporučeno i to
najkasnije do 31. ožujka 2023. godine na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/II, 10002 Zagreb.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam