Natječaj za prijavu projekata zdravstvenih organizacija u suradnji s udrugama u Republici Hrvatskoj za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2020. godinu.

24.01.2020

Ministarstvo zdravstva je  objavilo  natječaj za prijavu projekata zdravstvenih organizacija u suradnji s udrugama u Republici Hrvatskoj za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2020. godinu.
Prijavitelji mogu biti isključivo zdravstvene organizacije koje su registrirane i djeluju na području liječenja i/ili prevencije ovisnosti.
Zdravstvena organizacija na ovaj Natječaj može prijaviti isključivo 1 projekt, a partnerstvo s udrugom koja djeluje u području ovisnosti je obvezno.
Zdravstvene organizacije koje se prijave na ovaj Natječaj moraju zadovoljiti sljedeće opće uvjete:
projekt koji zdravstvena organizacija prijavljuje na ovaj Natječaj sukladan je ciljevima i djelatnostima za područje ovisnosti koje je zdravstvena organizacija utvrdila u svom Statutu;
 zdravstvena organizacija je uredno i u redovnom roku ispunila sve ugovorene obveze za prethodno odobrena sredstva Ministarstva zdravstva (redovito izvještavanje, namjensko korištenje sredstava).
Ukupno planirana vrijednost natječaja je 7.000.000,00 kuna.
Rok za dostavu prijava: 17. veljače 2020. godine.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam