Novi poziv – 70 jedinica lokalne samouprave može dobiti 60.000,00 EUR za ulaganja u održivu energiju

25.01.2024

EUCF je program koji jedinicama lokalne samouprave pruža podršku kroz ekspertizu, brzu i pojednostavljenu financijsku pomoć (do 60,000 EUR), izgradnju kapaciteta i međusobno učenje u svrhu izrade kvalitetnih investicijskih planova i mobiliziranja financijskih sredstava. Hrvatske jedinice lokalne samouprave prijavljuju se na kompetitivne pozive za dodjelu sredstava te sudjeluju u konkurenciji s gradovima iz 10 drugih država članica iz regije Središnje i istočne Europe. Nakon pet provedenih poziva, hrvatski gradovi i općine su ostvarili odličan rezultat s 20 odobrenih prijava! Za sve one koji nisu imali sreće na dosadašnjim pozivima, postoji još jedna prilika za izboriti EUCF podršku!

Šesti po redu poziv za prijavitelje otvoren je od 15. siječnja do 15. ožujka 2024.

Sve relevantne informacije o pozivu dostupne su na stranicama  EUCF.

Nastavno na objavljeni poziv, Regionalna energetska agencija Sjeverozapadna Hrvatska (REGEA) organizira  24. siječnja 2024. s početkom u 10,00 sati informativni webinar za sve dodatne informacije o inicijativi EUCF i detaljima poziva.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam