obavijest o izmjeni i zatvaranju Javnog poziva za neposredno sufinanciranje radnih podloga za izradu Programa ublažavanja, prilagodbe klimatskim promjenama i zaštite ozonskog sloja (Program) ili radnih podloga za izradu Akcijskih planova energetski održivog razvoja i prilagodbe klimatskim promjenama (SECAP)

20.06.2023

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je obavijest o izmjeni i zatvaranju Javnog poziva za neposredno sufinanciranje radnih podloga za izradu Programa ublažavanja, prilagodbe klimatskim promjenama i zaštite ozonskog sloja (Program) ili radnih podloga za izradu Akcijskih planova energetski održivog razvoja i prilagodbe klimatskim promjenama (SECAP) i/ili izvješća o njihovoj provedbi (JP ZO-4/2023).

Javni poziv je zatvoren zbog iskorištenosti sredstava.

U okviru Javnog poziva i njegove izmjene prihvaćene su prijave 93 jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave ukupne vrijednosti 523.449,49 EUR.

Prihvaćene su tri prijave s područja Koprivničko-križevačke županije na temelju kojih je općinama Drnje i Koprivnički Bregi dodijeljeno po 2.250,00 EUR te općini Gornja Rijeka 11.000,00 EUR.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam