Objavljen poziv „Bespovratne potpore za digitalizaciju“

27.06.2022

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja je kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavilo Poziv za dostavu projektnih prijedloga:

„Bespovratne potpore za digitalizaciju“ (referentni broj Poziva: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01). Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u modalitetu privremenog Poziva.

Cilj Poziva je omogućiti digitalizaciju u svrhu digitalne transformacije hrvatskih MSP-ova nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem digitalnih vještina za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa, što će u konačnici rezultirati jačanjem tržišne pozicije poduzeća i rastom produktivnosti.

Prihvatljive aktivnosti koje je moguće financirati :

  • izrada, razvoj ili nabava digitalnih rješenja i tehnologija u svrhu digitalne transformacije poslovnih procesa ili proizvodnje;
  • implementacija, prilagodba ili integracija digitalnih rješenja i tehnologija;
  • jačanje digitalnih vještina zaposlenika, povezano s prethodno navedenim aktivnostima.

Raspoloživi iznos sredstava: 206.000.000,00 HRK.

Iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po prijavitelju:

  • najniži iznos 150.000,00 HRK;
  • najviši iznos 750.000,00 HRK.

Prihvatljivi prijavitelji su MSP-ovi s najmanje tri zaposlena na puno radno vrijeme (temeljem sati rada) u godini koja prethodi godini u kojoj je podnesen projektni prijedlog.

Projektni prijedlozi podnose se isključivo putem sustava eNPOO od 01. srpnja 2022. u 11 sati do 12. kolovoza 2022. godine.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam