Objavljen sustav umrežavanja “A sustainable future for Europe”

03.09.2021

Njemačke nacionalne kontakt osobe za kontakt Klastera 2 i projekt Net4Society, koji okuplja nacionalne osobe za kontakt, 30. rujna 2021. organiziraju virtualni susret umrežavanja za natječaje Klastera 2 – Kultura, kreativnost i uključivo društvo u 2022. godini unutar teme A sustainable future for Europe.

Susret umrežavanja pružit će registriranim sudionicima priliku da se pridruže unaprijed dogovorenim sastancima s drugim sudionicima kako bi se identificirali mogući suradnici i olakšalo formiranje konzorcija. Istraživači, poduzetnici i drugi dionici koji aktivno traže projektne partnere također mogu iskoristiti priliku da predstave svoj projekt tijekom sesije s kratkim prezentacijama. Susretu umrežavanja prethodit će informativna sesija koja će se usredotočiti na kontekst politike i aktivnosti financirane ovim pozivom.

Susret umrežavanja otvoren je organizacijama iz svih zemalja, a registracija je besplatna i otvorena do 27. rujna 2021.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam