OTVOREN JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „AKADEMIJA REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EU“ U 2022. GODINI

23.02.2022

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE objavljuje:

OTVOREN JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „AKADEMIJA REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EU“ U 2022. GODINI

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“.

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice polaznici Akademije će upoznati sustav EU fondova te će ujedno imati priliku sudjelovati u raznim informativnim događanjima o EU fondovima, raditi na pripremi promotivnih materijala, kreirati sadržaj za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija.

Po završetku provedbe svih aktivnosti, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju u Akademiji regionalnoga razvoja i fondova EU.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a zainteresirane studentske udruge i neformalne grupe studenata mogu se prijaviti putem elektroničkog prijavnog obrasca. Rok za prijavu je je do 13. ožujka 2022. godine do 23:59 sati.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam