Otvoren poziv za Projekte europske

25.10.2023

Otvoren je poziv Kreativne Europe za Projekte europske suradnje. Ovaj će poziv podržati projekte u provođenju širokog spektra aktivnosti i inicijativa koje uključuju umjetnike i dionike aktivne u različitim kulturnim i kreativnim sektorima.

S proračunom od oko 60 milijuna eura, akcija će poticati suradnju između organizacija aktivnih u području kulture, kako bi se povećala prekogranična dimenzija stvaranja i cirkulacije europskog umjetničkog sadržaja. Također će poticati razvoj, eksperimentiranje, širenje i primjenu novih i inovativnih praksi.

Akcijom će se podržati najmanje 130 projekata.

Rok za prijave je do 23. siječnja 2024. godine.

Projekti europske suradnje otvoreni su svim kulturnim i kreativnim sektorima. Međutim, s obzirom na to da je ova aktivnost dio Programa Kultura, projekti s ekskluzivnim audio-vizualnim sadržajem i/ili isključivo sastavljeni od organizacija iz audio-vizualnog sektora nisu prihvatljivi za prijavu.

Za pitanja, pomoć u vezi s programom i pomoć u suradnji s organizacijama u drugim zemljama, Creative Europe Deskovi postoje u svakoj zemlji sudionici.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam