Poziv na dostavu fotografija za izložbu volonterskih programa u 2023. godini

03.11.2023

Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom, postavlja osmu izložbu volonterskih programa u okviru programa Volonterski centar Sisak. 

Pozivamo organizatore volontiranja s područja Sisačko-moslavačke županije da dostave fotografije svojih volonterskih programa koje će biti izložene na izložbi.

Poziv je otvoren za organizatore s područja cijele Sisačko-moslavačke županije.

Otvorenje izložbe je predviđeno uoči 5. prosinca 2023. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera.

Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se Volonterske nagrade Grada Siska za 2023. godinu.

Izložba će biti postavljena mjesec dana, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u javnim prostorima na području Siska i Sisačko-moslavačke županije tijekom 2024. godine. Nakon ciklusa gostovanja izložbe, fotografije se vraćaju vlasnicima, odnosno organizatorima volontiranja.

Od svakog organizatora volontiranja odabrati će se najmanje jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje na lokalnoj razini, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

NAPOMENA: U mogućnosti smo predstaviti 20 fotografija te će u slučaju velikog broja prijava žiri odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija.

Fotografije i prijavnicu potrebno je dostaviti najkasnije do 13. studenog 2023. godine do 12:00 sati na e-mailaldsisak@gmail.com

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam