Poziv na podnošenje prijedloga za 2024. u okviru programa EU-a Erasmus+ za potporu obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu u Europi

04.12.2023

Europska komisija je objavila poziv na podnošenje prijedloga za 2024. u okviru programa EU-a Erasmus+ za potporu obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu u Europi.

S proračunom od 4,3 milijarde EUR za sljedeću godinu programom Erasmus+ nastavit će se podupirati transnacionalna iskustva učenika, studenata u visokom obrazovanju te strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Program nudi i mogućnosti odraslim učenicima, edukatorima i osoblju te mladima u programima neformalnog učenja.

U okviru ovog poziva na podnošenje projektnih prijava u okviru programa Erasmus+ svako javno ili privatno tijelo aktivno u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta može se prijaviti za financiranje putem nacionalnih agencija za Erasmus+.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam