“Strand 2b – Jačanje kapaciteta u manje razvijenim regijama”

16.11.2023

European Innovation Council and SMEs Executive Agency ( EISMEA)

Prihvatljivi korisnici: Ovaj poziv za dostavu prijedloga ima za cilj poboljšati kapacitete javnih tijela i posrednika u inovacijama (npr. klastera) za podršku tvrtkama u identifikaciji investicijskih portfelja na međuregionalnoj razini.

Prihvatljivi iznos financiranja: Projekti bi trebali trajati između 18 i 24 mjeseca s očekivanim proračunom između 500.000 € – 1,5 milijuna € po projektu (mogući su i drugi iznosi ako su propisno opravdani u prijedlogu).

Prihvatljivi troškovi: Izgradnja kapaciteta u manje razvijenim regijama za razvoj i jačanje njihovih regionalnih inovacijskih ekosustava i lanaca vrijednosti putem koordiniranih i međusobno povezanih ulaganja u nekoliko regija.

Sažetak natječaja: Glavni cilj poziva je jačanje regionalnih inovacijskih ekosustava u manje razvijenim regijama i izgradnja njihovih kapaciteta za razvoj poslovnih slučajeva za međuregionalne inovacijske projekte. Poziv je također usmjeren na poboljšanje kapaciteta javnih tijela i posrednika u inovacijama za podršku tvrtkama u identificiranju investicijskih portfelja na međuregionalnoj razini.

Rok za predaju dokumentacije:   15. veljače 2024. i 14. studenog 2024. godine.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam