U okviru projekta „TURBO“ objavljen Poziv za iskaz interesa stručnjaka u pružanju inovacijskih usluga MSP-ovima u sektoru turizma

15.03.2024

U okviru projekta “TOURBO” – Usmjeravanje mikro, malih i srednjih poduzetnika (MSP-ova) prema digitalnoj i zelenoj tranziciji objavljen je Poziv za iskaz interesa stručnjaka u pružanju inovacijskih usluga MSP-ovima u sektoru turizma.

Projekt “TOURBO” odobren je u okviru 1. Poziva Interreg Europe Programa 2021.-2027. ukupne vrijednosti 1,9 milijuna EUR čija provedba traje od 01. ožujka 2023. godine do 31. svibnja 2027. godine.

Vodeći partner u projektu je Gospodarska komora za trgovinu, industriju i plovidbu u Sevilli iz Španjolske, a u projektu uz vodećeg partnera sudjeluje još 7 projektnih partnera iz 7 europskih država: Laponsko sveučilište za primijenjene znanosti iz Finske, Trgovačka i industrijska komora Vratsa iz Bugarske, Regija Marche iz Italije, Tvrtka za istraživanje, obrazovanje, inovacije i razvoj regije Sjeverni Egej iz Grčke, Tvrtka za turistički marketing i događanja „Doživite Bremerhaven“ iz Njemačke, Vijeće okruga Donegal Irska i  Razvojna agencija PORA KKŽ iz Hrvatske.

Poziv za iskaz interesa stručnjaka u pružanju inovacijskih usluga MSP-ovima u sektoru turizma dio je Pilot akcije koje u projektu provode projektni partneri, regija Marche iz Italije i Tvrtka za istraživanje, obrazovanje, inovacije i razvoj regije Sjeverni Egej iz Grčke. Kroz objavljeni Poziv za iskaz interesa cilj je prikupiti listu individualnih, privatnih ili javnih stručnjaka koji imaju potrebna znanja o održivosti, digitalizaciji i energetskoj tranziciju u turizmu.

Poziv za iskaz interesa stručnjaka podnosi se do 30. rujna 2024. godine na obje e-mail adrese: tourbo@regione.marche.it ; tourbo@eloris.gr.

Za sve potrebne informacije možete kontaktirati:

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam