Ured europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIIPO) objavio je poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu financijske potpore aktivnostima usmjerenim na jačanje svijesti o korištenju i zaštiti intelektualnog vlasništva, te štetama koje uzrokuju povrede prava. Cilj ovog petog poziva na podnošenje prijedloga je podizanje svijesti o koristima od zaštite prava intelektualnog vlasništva te o šteti koju uzrokuje kršenje tih prava, na način da se mladim Europljanima naglasi važnost intelektualnog vlasništva u podupiranju kreativnosti, inovacija i poduzetništva. Rok za prijave je 31. svibnja 2023.godine.

26.05.2023

Ured europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIIPO) objavio je poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu financijske potpore aktivnostima usmjerenim na jačanje svijesti o korištenju i zaštiti intelektualnog vlasništva, te štetama koje uzrokuju povrede prava.

Cilj ovog petog poziva na podnošenje prijedloga je podizanje svijesti o koristima od zaštite prava intelektualnog vlasništva te o šteti koju uzrokuje kršenje tih prava, na način da se mladim Europljanima naglasi važnost intelektualnog vlasništva u podupiranju kreativnosti, inovacija i poduzetništva.

Rok za prijave je 31. svibnja 2023.godine.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam