Vijeće Europe poziva predstavnike mladih na sudjelovanje u Svjetskom forumu za demokraciju 2022. godine

27.07.2022

Vijeće Europe poziva predstavnike mladih na sudjelovanje u Svjetskom forumu za demokraciju 2022. godine. Riječ je o jedinstvenoj platformi za donositelje odluka i aktiviste gdje se raspravlja o rješenjima ključnih izazova za demokracije širom svijeta. Forum ističe i ohrabruje demokratske inovacije na terenu i njihovo prenošenje na sustavnu razinu u cilju jačanja temelja demokratskih društava.

Tema ovogodišnjeg Svjetskog foruma za demokraciju 2022. je „Demokracija: Nova nada?“

Na Forumu će se raspravljati o uspješnim inicijativama i akcijama koje imaju polazište u stvarnom životu, a izradit će se i opća vodeća načela kako bi se potaknuli i podržali budući politički odgovori i djelovanje na terenu. U tom kontekstu, Odjel za mlade poziva pedeset do šezdeset mladih da sudjeluju i povežu se s donositeljima odluka i kreatorima mišljenja.

Zainteresirani kandidati moraju podnijeti prijavu u dva dijela. Potrebno je popuniti prijavu putem interneta na poveznici https://youthapplications.coe.int/Application-forms te snimiti jednominutni video na platformi YouTube (Technical note on how to upload a Youtube video).

Rok: 2.8.2022. 13:00 h

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam