23. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

10.04.2019 - Vijesti

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta  po 23. put organizira Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, koje će se održati 25. – 27. travnja 2019. u Vodicama.

Ovogodišnje savjetovanje bit će usmjereno na poticanje privlačenja investicija privatnog sektora, stvaranje poticajnog okruženja za poduzetničke aktivnosti te pozicioniranje Hrvatske kao konkurentne, poduzetne i inovativne zemlje. Cilj je poticati proizvodne investicije, razvoj industrija, izvozno orijentiranog gospodarstva i kreativnih i tehnoloških inovacija te predstavljanje mjera i aktivnosti kojima ćemo zadržati mlade ljude u Hrvatskoj te ih potaknuti da krenu u svijet poduzetništva.

Ovim putem molimo poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnike  Vlade Republike Hrvatske, kao i ostale institucije, agencije i strukovna udruženja da rezerviraju svoje vrijeme i zajedno s nama sudjelujete u kreiranju i realizaciji ovog projekta koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika.

Detaljan program i točan vremenik svih događanja na ovogodišnjem Savjetovanju, bit će objavljen naknadno.

Više o natječaju https://www.mingo.hr/page/23-nacionalno-savjetovanje-o-gospodarstvu-i-poduzetnistvu

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam