Gotova energetska obnova stambeno-poslovne zgrade stare knjižnice, dolaze na red i ostale zgrade u Novskoj

25.11.2018 - Vijesti

Uklonjena je zaštitna folija i metalna skela sa stambeno-poslovne zgrade stare gradske knjižnice, a na zadovoljstvo poslovnih subjekata, stanara i građana Novske obnova mijenja vizuru centra grada.

Zidarski obrt “Komljenović” iz Novske dovršili su prvu u nizu zgrada na kojima se radi energetska obnova, a kako je na tiskovnoj konferenciji rekao gradonačelnik Novske Marin Piletić, ovih dana dovršava se i energetska obnova Osnovne škole Novska, Dječjeg vrtića “Radost”, obnovljen je Društveni dom u Brestači, obnavlja se Društveni dom u Novoj Subockoj, a nedavno je Grad Novska prošao i na natječaju za obnovu Gradske vijećnice i četiri područne škole.. Među slijedećim zgradama najavljenim za obnovu je i zgrada preko ceste, u ulici Kralja Tomislava 3.

– Još uvijek su u Novskoj vidljivi ožiljci rata, a na ovaj način želimo uljepšati i energetski obnoviti svaku stambenu i javne zgrade na području Novske, izjavio je gradonačelnik.

Slijedi potpisivanje ugovora s vlasnicima stanova i komunalnog poduzeća “Novokom”, koji preuzimaju usluge daljnjeg tehničkog održavanja, 24 satnu uslugu održavanja zgrada i stanova.

Kako je izjavio direktor Novokoma Tomislav Bogojević, Novokom je dosad preuzeo 18 stambenih jedinica, a slijedi ih još 20 na području grada.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam