Kraju priveden projekt “NORA za poduzetnu Novsku” – održana završna konferencija

03.08.2021 - Vijesti

U utorak, 3. kolovoza, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Novska održana je završna konferencija projekta „NORA za poduzetnu Novsku“ čiji je nositelj Razvojna agencija Grada Novske NORA. Ukupna vrijednost projekta je 687.074,64 kuna, a sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 515.305,97 kuna.

Tijekom 18 mjeseci provedbe, cilj projekta bio je osigurati potporu malim i srednjim poduzećima kroz pružanje usluga informiranja i povezivanja poduzetnika u svrhu stvaranja povoljnijeg poduzetničkog okruženja na području Grada Novske.

Završnoj konferenciji projekta prisustvovalo je više od 70 novljanskih poduzetnika, uvodnu riječ imala je ravnateljica Razvojne agencije Grada Novske NORA Vida Iličić, a zatim je voditeljica projekta, Mateja Šimičić prisutnim poduzetnicima predstavila aktivnosti projekta koje su se provodile u proteklih godinu i pol.

Između ostalog, provedeno je 16 informativnih radionica, dvije konferencije, osam okruglih stolova i dva sajma. U sklopu projekta, mala i srednja poduzeća informirana su o natječajima EU fondova, o nacionalnim i lokalnim natječajima, instrumentima financiranja, o pokretanju i održivosti poslovanja te o inovativnim poslovnim rješenjima. Nadograđena je i postojeća web stranica Razvojne agencije Grada Novske NORA rubrikom za poduzetništvo s najnovijim informacijama relevantnima za poduzetnike, dodana je kategorija Žene u poduzetništvu, a sve informacije o postojećim malim i srednjim poduzećima na području grada Novske nalaze se u rubrici Baza poduzetnika.

„Kroz aktivnosti informiranja i povezivanja u sklopu projekta „NORA za poduzetnu Novsku“, informirali smo preko 200 poduzetnika. Zahvaljujemo im se na ukazanom povjerenju i sudjelovanju u projektnim aktivnostima te istim tempom, bez obzira na završetak projekta, i dalje nastavljamo s aktivnostima informiranja i povezivanja poduzetnika“, zaključila je voditeljica projekta Mateja Šimičić.

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam