NORA ZA PODUZETNU NOVSKU – Održan Radni sastanak gradonačelnika s ženama u poduzetništvu

Razvojna agencija Grada Novske NORA u suradnji s Gradom Novska održala održala je 17. rujna Radni sastanak s gradonačelnikom i ženama u poduzetništvu.
Održani Radni sastanak s gradonačelnikom posvećen je poduzetnicama, u sklopu kojeg su novljanske poduzetnice imale priliku međusobno razmijeniti stečena znanja i iskustva te se educirati o načinu promocije proizvoda i usluga.
Gošća predavačica Vesna Butorac menadžerica Mlin i Pekare d.o.o. Sisak, također je podijelila svoja iskustava, znanja, prednosti i nedostatke s kojima se susrela kao poduzetnica.

Radni sastanak s gradonačelnikom i ženama u poduzetništvu održan je u sklopu projekta „NORA za poduzetnu Novsku“ za kojeg je Razvojna agencija Grada Novske NORA ostvarila sufinanciranje iz Europske Unije iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj. U sklopu navedenog projekta NORA malim i srednjim poduzećima pruža uslugu informiranja i povezivanja poduzetnika kako bi se olakšao pristup informacijama, znanjima i vještinama ključnima za rast i razvoj poslovanja malih i srednjih poduzeća.

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam