NOVSKA - otvorena za nove ideje

Održan još jedan radni sastanak gradonačelnika s novljanskim poduzetnicima

17.06.2021 - Vijesti

U sklopu projekta “NORA za poduzetnu Novsku”, koji je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, održavaju se radni sastanci gradonačelnika s novljanskim poduzetnicima. Ovaj put gradonačelnik Marin Piletić sastao se s novljanskim poduzetnicima početnicima, a riječ je bila o održivosti poslovanja startup trvrtki. Da je ova tema pun pogodak, svjedoči i broj poduzetnika koji je prisustvovao ovom sastanku.

Osim gradonačelnika koji je predstavio poticajne mjere Grada Novske, na sastanku je izlaganje imao i predstavnik HAMAG BICRO-a Ivan Križanović, viši analitičar iz sektora za financijske instrumente. Križanović je novljanskim poduzetnicima početnicima predstavio nove financijske instrumente i izvore financiranja kao i zajmove koje HAMAG BICRO nudi poduzetnicima. Budući da dolazi i nova financijska perspektiva Europske unije, najavio je i nadolazeće natječaje za poduzetnike, a ravnateljica Razvojne agencije Grada Novske – NORA Vida Iličić govorila je o aktualnim natječajima i mjerama za poduzetnike.

Nakon izlaganja o aktualnim natječajima, mikrofon je preuzeo direktor tvrtke MARACOM d.o.o. Ivan Marković čije su zanimljivo izlaganje o razvojnom putu svoje softverske tvrtke pažljivo slušali poduzetnici početnici, koji su imali pregršt pitanja.

Ovaj radni sastanak s gradonačelnikom organizirala je Razvojna agencija Grada Novske – NORA u sklopu projekta “NORA za poduzetnu Novsku” koji je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam