Održan okrugli stol Povezivanjs MSP-ova s organizacijama civilnog društva u općini Lipovljani

30.12.2020 - Vijesti

U utorak 29. prosinca 2020. godine u općini Lipovljani održali smo okrugli stol na temu Mogućnost uključivanja civilnog sektora u poduzetništvo i gospodarski sektor. Na okruglom stolu su sudjelovali predstavnici općine Lipovljani i predstavnici organizacija civilnog društva koje djeluju na području općine Lipovljani.

Potaknuti dobrom praksom i suradnjom novljanskih organizacija civilnog društva i gospodarskog sektora te razvoja društvenog poduzetništva od strane Udruga na području grada Novske, model dobre prakse prenesli smo i na civilni i javni sektor na području općine Lipovljana. Organizacije civilnog društva upoznate su s konceptom društvenog poduzetništva i kako se kroz pokretanje i doregistraciju gospodarske djelatnosti uključiti u razvoj gospodarstva na području Općine.   

Okrugli stol je održan u sklopu projekta “NORA za poduzetnu Novsku” koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam