Održan sajam „Novljanske delicije u novom ruhu“ i informativna radionica za poduzetnike i građane

30.03.2021 - Vijesti

U ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine održan je sajam „Novljanske delicije u novom ruhu“ s ciljem predstavljanja novljanskih proizvođača hrane i njihovih proizvoda koje nude na tržištu. Sajam je organizirala Razvojna agencija Grada Novske – NORA u suradnji s Gradom Novska i Turističkom zajednicom Grada Novske.  Službeni program sajma je započeo s predstavljanjem filma „Novljanske delicije u novom ruhu“ te je nakon toga uslijedilo predstavljanje lokalnih proizvođača hrane i degustacija njihovih proizvoda. Nakon degustacije hrane posjetiteljima sajma omogućena je i kupnja izloženih proizvoda u sklopu Tržnice u malom koja je bila postavljena na glavnom gradskom trgu.

Prije službenog otvorenja sajma „Novljanske delicije u novom ruhu“  Razvojna agencija Grada Novske – NORA u suradnji s Gradom Novska organizirala je  informativnu radionicu  „Povezivanje građana s poduzetnicima i OPG-ovcima na području grada Novske“ s početkom u 9:00 sati. Cilj radionice bio je povezati lokalne OPG-ovce i građane te kroz neformalni razgovor osobno upoznati građane s djelatnostima kojima se pojedini poduzetnik bavi i proizvodima i uslugama koje nude javnosti.

Informativna radionica „Povezivanje građana s poduzetnicima i OPG-ovcima na području grada Novske“  i  sajam „Novljanske delicije u novom ruhu“  održali  se u sklopu projekta „NORA za poduzetnu Novsku“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam