Održana 9. tribina za poduzetnike u organizaciji Razvojne agencije Grada Novska – NORA

11.02.2022 - Vijesti

Danas, 11. veljače 2022. godine, u galeriji Pučkog otvorenog učilišta održana je 9. tribina za poduzetnike. Kroz ovakve tribine Razvojna agencija Grada Novske – NORA kontinuirano informira poduzetnike i gospodarstvenike s područja grada Novske o aktualnim izvorima financiranja i mogućnostima za ubrzavanje razvoja njihovog poslovanja.

Tema današnje tribine bio je Natječaj za tip operacije 8.6.2. „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskog preradi drva“, a na tribini su sudjelovali poduzetnici koji se bave proizvodnjom drva i proizvoda od drva.

Ravnateljica agencije, Vida Iličić, je ovom prilikom najavila i skorašnje otvorenje Drvnog centra za ponovnu uporabu predmeta od drva u Paklenici koji je dio projekta „proBUDI VJEŠTinu“, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda. Drvni centar vodit će Udruga mladih Novska koja je i nositeljica ovog projekta, a zasnivat će se na principu društveno odgovornog poslovanja.

Izvor: portal novska.in

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam