Održana Informativna radionica – Razvoj i održivost poslovanja uslužnih djelatnosti uslijed COVID-19

19.02.2021 - Vijesti

U četvrtak 18.2. 2021. godine Razvojna agencija Grada Novske – NORA u suradnji s predstavnicima Grada Novske održala je informativnu radionicu „Razvoj i održivost poslovanja poduzeća u uslužnim djelatnostima  uslijed COVID -19“ usmjerenu poduzetnicima čija djelatnost poduzeća spada u uslužne djelatnosti.

U sklopu radionice poduzetnici su iznesli svoje probleme i prepreke s kojima su se susreli u poslovanju prilikom nastupanja COVID – 19.  Ravnateljica Razvojne agencija Grada Novske, Vida Iličić naglasila je kako Agencija i Grad Novske uvijek stoje na raspolaganju poduzetnicima, a pogotovo u ovim teškim vremenima kada su im poslovanje i egzistencija ugroženi.

Informativna radionica se održava u sklopu projekta “NORA za poduzetnu Novsku” koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam