Otvoren prvi salon za pse u Novskoj

Posjetili smo naše poduzetnike na otvorenju prvog salona za pse i mačke u vlasništvu Marka Duvnjaka iz Stare Subocke i Ivane Urbanije iz Novske. Salon pod nazivom “Grooming pets Lexy” nalazi se u Radničkoj ulici 2C i nudi razne usluge za male, srednje i velike pasmine poput šišanja, kupanja, oblikovanja dlake, raščešljavanja, rezanja noktiju, trimanja, higijene ušiju, medicinske kupke i kupanja štenaca.

Kratko smo intervjuirali Marka i Ivanu pa smo ih upitali kako su došli na ideju otvorenja ovog salona.

“Prvo smo razgovarali o tome neko vrijeme i onda smo se odlučili baciti u tu priču. Informirali smo se o poticajima koje nudi Hrvatski zavod za zapošljavanje kao i Grad Novska, a zatim smo išli na tečajeve i radionice. Obratili smo se i Razvojnoj agenciji Grada Novske koja nam je pripremila poslovne planove i na tome smo im zahvalni”, ispričala nam je Ivana.

“Opremanje prostora teklo je glatko, na neke sitnice smo malo čekali poput kade za kupanje pasa, no sve smo uspjeli riješiti kako bismo otvorili na vrijeme”, dodala je.

Ističu kako su zadovoljni početkom poslovanja jer im je ovaj tjedan već popunjen s terminima znatiželjnih vlasnika pasa i mačaka, a što se tiče planova za budućnost kažu kako planiraju svoje usluge mobilizirati, odnosno dolaziti u domove vlasnika pasa s obzirom na njihove potrebe.

Pratiti ih možete putem Facebook i Instagram stranice.

Tekst i fotografije: Martina Movrić

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam