Radni sastanak gradonačelnika s poduzetnicima početnicima

14.06.2021 - Vijesti

Pozivamo Vas na Radni sastanak gradonačelnika s poduzetnicima početnicima koji će se održati 17. lipnja 2021. u 13 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora PISMO2, Radnička ulica 2L, Novska.

Tema sastanka je Održivost poslovanja STARTUP-ova, a predstavnik HAMAG BICRO-a Ivan Križanović, viši analitičar iz sektora za financijske instrumente predstavit će nove financijske instrumente i izvore financiranja te zajmove koje HAMAG BICRO ima za poduzetnike. Također, predstavit će i nadolazeće natječaje za poduzetnike u novoj financijskoj EU perspektivi.

Gradonačelnik Marin Piletić predstavit će poticajne mjere grada Novske, a ravnateljica Razvojne agencije Grada Novske – NORA aktualne natječaje i mjere za poduzetnike.

Pitajte sve što Vas zanima i poslušajte iskustva drugih poduzetnik.

Razvojna agencija Grada Novske – NORA organizira Radni sastanak s gradonačelnikom u sklopu projekta NORA za poduzetnu Novsku sufinanciranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam