Ruža Markotić – profesionalna vozačica kamiona

10.07.2020 - Žene u poduzetništvu

U novljanskoj tvrtki za obradu metala i proizvodnju cijevnih lukova „Metaflex d.o.o.“, u tijeku je osposobljavanje polaznika za radni stroj – viličar.

Osposobljavanje se provodi u suradnji s Učilištem Studium iz Osijeka, a polaznicima nova znanje i zanimanje omogućio je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Među polaznicima je i gospođa Ruža Markotić, pored zvanja profesionalne vozačice kamiona, nakon dvomjesečne obuke u radnu knjižici upisati će i kvalifikaciju za radni stroj. Kako je kazala, to će biti dodatna mogućnost pri zapošljavaju.

Edukaciju financira HZZ, prema riječima Damira Kovačevića, direktora Metaflexa, od osposobljavanja će imati korist i Metaflex, kaže, „ovo je i stvaranje novih vrijednosti za tvrtku, a postoji i mogućnost zapošljavanja novih djelatnika“.

Izvorni članak pročitajte na https://www.novska.in/zanimljivosti/osposobljavanje-polaznika-za-voznju-vilicara-stvaranje-novih-vrijednosti-u-tvrtki-metaflex-d-o-o

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam