VENKA GRADNJA d.o.o.

Vlasnik: Mario Pranjić

OIB: 53495746568

Adresa: Staroselska 44, 44330 Novska - Prikaži na karti

Telefon: +385 95 904 7110

E-mail:

Facebook: Posjetite ovdje

Tvrtka Venka Gradnja d.o.o., sa sjedištem u Novskoj, nastala je kao nastavak dugogodišnje obiteljske tradicije u građevinarstvu te vrši radove visokogradnje i niskogradnje. Nudimo Vam izvođenje građevinskih radova po sistemu izgradnje objekata “ključ u ruke”, suhe gradnje, adaptacije i uređenja poslovnih i stambenih prostora, hidroizolacije, krovova, fasada i štukaturskih radova. Također, specijalizirani smo za rad s drvetom, odnosno za izgradnju drvenih kuća, šetnica i mostova. Poslujemo na području cijele Hrvatske.

Uhodani smo i stručni tim koji, uz tehničku logistiku i opremu, može izvedbeno odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. Naša kreativnost je naša prepoznatljivost! Ponosni smo što možemo istaknuti da posjedujemo prestižni certifikat ISO 9001:2015 koji našim klijentima jamči visoku kvalitetu isporučene usluge te zadovoljstvo.

Galerija fotografija

< Povratak
Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o ovome možete pročitati ovdje. Prihvaćam